Αναγνώστες

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Εκδηλώσεις Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2010 στην Θεσσαλονίκη

Οι εκδηλώσεις στην πόλη μας για Αύγουστο και Σεπτέμβριο είναι πάρα πολλές!!!
Συγκεκριμένα:
- 17 και 18 Αυγούστου, στο Θέατρο Κήπου θα πραγματοποιηθεί η Θεατρική παράσταση "Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας" από το Θεσσαλικό θέατρο.
- 19 Αυγούστου ο Γιάννης Κότσιρας με τον Βασίλη Καρακώστα θα πραγματοποιήσουν συναυλία στην Σίνδο Θεσσαλονίκης.
- 24 Αυγούστου ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Φράγμα Θέρμης με δωρεάν είσοδο!!
- 27 Αυγούστου στο φράγμα της Θέρμης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας και Μανώλης Φάμελος θα μας ξεσηκώσουν με την μουσική τους! Ώρα έναρξης 21:30 και εισιτήριο 10 ευρώ.
- 29 Αυγούστου ο Ζακ Στεφάνου με την μπάντα κοάλα θα εμφανιστούν στην κεντρική πλατεία της Σταυρούπολης!
- 30 Αυγούστου ο Λουκιανός Κηλαηδόνης με τους Ku klux sax στο Φράγμα της Θέρμης, είσοδος 15 ευρώ και ώρα έναρξης 21:30!!
- 1 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την Τάνια Τσανακλίδου στις 21:30 στο φράγμα Θέρμης και με εισιτήριο 10 ευρώ θα μας ταξιδέψουν!!
- 1 Σεπτεμβρίου Χάρις Αλεξίου και Μάρθα Φριντζήλα στο Θέατρο Γής.
- 2 Σεπτεμβρίου ο Fred Falker στο Block 33, εισιτήρια 10 και 14 ευρώ, ώρα έναρξης 22:00!
- 5 Σεπτεμβρίου στην Μονή Λαζαριστών, "Τα τραγούδια του Μετανάστη", (Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την υπογραφή της σύμβασης πρόσληψης εργαζομένων μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας, στα τέλη Μαρτίου του 1960), δωρεάν είσοδος.
- 7 Σεπτεμβρίου ο Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας στην Μονή Λαζαριστών.
- 7 Σεπτεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Γής.
- 8 Σεπτεμβρίου και 10 Σεπτεμβρίου, Anathema και Porcupine Tree αντίστοιχα στο Principal Club Theater!!
- Ο Eric Burdon στην Μονή Λαζαριστών στις 9 Σεπτεμβρίου θα μας μαγέψει με την φωνή του.
- 10 Σεπτεμβρίου εκτός από τους Porcupine Tree θα πραγματοποιήσουν συναυλία και οι Placebo στο Θέατρο Γής!!
- 10 Σεπτεμβρίου απ' ότι βλέπετε θα έχετε άπλετες επιλογές να ψυχαγωγηθείτε, εκτός από τους Porcupine Tree και τους Placebo στο Θέατρο Δάσους η μουσική και ο ήχος μαζί με την απίστευτη φωνή του Αλκίνοου Ιωαννίδη θα μας ταξιδέψει σε άλλη γη και άλλα μέρη!!
- Από τις 10 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου στον Μύλο θα διοργανωθεί η 8η γιορτή της τζαζ μουσικής!!
- 13 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γής η Emma Shaplin θα μας μαγέψει με τους ήχους της.
- 17 Σεπτεμβρίου ο Cayetano με τον μοναδικό Parov Stelar στο χώρο της Βίλκας και στις 18 Σεπτεμβρίου ο Monsieur Minimal παρουσιάζει τη νέα του δουλειά: Πάστα Φλώρα (The Sound Of Everything. Εισιτήριο διημέρου 45 ευρώ, εισιτήριο Παρασκευής 30 και εισιτήριο Σαββάτου 26 ευρώ.
- 17 Σεπτεμβρίου στον Μύλο και με εισιτήριο 15 ευρώ θα εμφανιστεί ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του, ώρα έναρξης 21:00!!
- 18 Σεπτεμβρίου οι "The Prodigy" στο Πάοκ Αρένα, για τους λάτρεις του είδους!!
- 18 Σεπτεμβρίου οι "Tindersticks" στο Principal Club Theater, ώρα έναρξης 21:00 και τιμή εισόδου 35 ευρώ!
- 20 Σεπτεμβρίου στην Μονή Λαζαριστών θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη με την συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών!! Ώρα έναρξης 21:00 και εισιτήριο 20 ευρώ!!
- 23 Σεπτεμβρίου "Archive & Client" θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater, ώρα έναρξης 21:30 και είσοδος 25 ευρώ.
- 24 Σεπτεμβρίου οι Ska Cubano, στο Block 33 με εισιτήριο στο ταμείο 30 ευρώ και ώρα έναρξης 21:00!
- 30 Σεπτεμβρίου οι Napalm Death θα εμφανιστούν στο Block 33, έναρξη 21:30 και κόστος εισιτηρίου 25 ευρώ.
- Ακόμη από τις 30 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου ο δήμος Νεάπολης θα διοργανώσει το φεστιβάλ "Βαλκανική Πλατεία" με αξιόλογους καλλιτέχνες και αρκετά δρώμενα.
- Σην Μονή Λαζαριστών συνεχίζεται το φεστιβάλ "Ανοικτής Σκηνής" στις 24 Αυγούστου θα έχει "Λόγια και Παραδοσιακή μουσική", 25 Αυγούστου "Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι", 26 Αυγούστου "Βραδυά tango", 1 Σεπτεμβρίου "Αγγλόφωνο και ελληνικό ροκ και έντεχνο", 2 Σεπτεμβρίου "ηλεκτρονική μουσική" με συμμετοχή των Lemonostifel!!
- Η μπυραρία "Ζύθος" έχει τα γενέθλια της και θα τα γιορτάσει μαζί μας στους δυο χώρους της, συγκεκριμένα: στον Ζύθο στα Λαδάδικα (Κατούνη 5), 20 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει ο Χρήστος Θηβαίος, 21 Σεπτεμβρίου η Ανδριάννα Μπάμπαλη, 22 Σεπτεμβρίου ο Λουκιανός Κελαηδόνης. Στο κατάστημα στον Λευκό Πύργο (Τσιρογιάννη 7), 27 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, 28 Σεπτεμβρίου Sindos Concert Band, 29 Σεπτεμβρίου Δημήτρης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα, 30 Σεπτεμβρίου Γιάννης Κότσιρας!!!! Ώρα έναρξης 21:00 και η είσοδος δωρεάν σε όλες τις εκδηλώσεις του Ζύθου!!!! ;)


Εύχομαι να απολαύσετε τις εκδηλώσεις και να ψυχαγωγηθείτε!!!!
Καλή διασκέδαση!!!!!!!!
p.s. ελπίζω να κατάφερα να τα μαζέψω όλα και να σας έχω δώσει μια σωστή και πλήρη ενημέρωση, παρ' όλα αυτά αν κάτι μου έχει ξεφύγει μπορείτε να το προσθέσετε για να ενημερώσουμε όλους τους αναγνώστες!! ;)

1 σχόλιο:

Wildrose είπε...

Όπως με ενημέρωσαν πριν λίγο παρέλειψα ένα ακόμη μουσικό δρώμενο της πόλης μας! Ο Βασίλης Καρράς θα εμφανιστεί στην Μονή Λαζαριστών στις 6 Σεπτεμβρίου, τιμή εισιτήριου: κανονικό 20 ευρώ και φοιτητικό 15!