Αναγνώστες

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012


Βότανα και αδυνάτισμα!!!!!!

Χρησιμοποιείστε τα σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και μετά από σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.

Τα βότανα που βοηθούν στο αδυνάτισμα:

Φασκόμηλο:
Βοηθά στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Βράζετε μία χούφτα φασκόμηλο σε 4 φλιτζάνια νερό. Πίνετε ένα ποτήρι από το ρόφημα πρωί, μεσημέρι και βράδυ πριν από το φαγητό. Εκτός του ότι βοηθά στο αδυνάτισμα είναι αρωματικό, ελαφρώς διουρητικό και έχει ευχάριστη γεύση. Μπορείτε να το πίνετε για πολύ καιρό χωρίς να αντιμετωπίσετε παρενέργειες.

Χαμομήλι:
Είναι ένα ελαφρύ ρόφημα, που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Διαλύστε 1 κ.γ. χαμομήλι σε σκόνη σε βραστό νερό. Πίνετε 1-2 ποτήρια την ημέρα πριν από το φαγητό.

Λουίζα:
Είναι καλό διουρητικό, το οποίο συμβάλλει στην αποβολή της περίσσειας υγρών στους ιστούς. Βράστε μία χούφτα λουίζας σε 3 ποτήρια νερό. Πίνετε από ένα ποτήρι πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Έχει υπέροχο άρωμα λεμονιού και πίνεται ευχάριστα χωρίς ζάχαρη.

Λεμόνι:
Σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό στύψτε 10 σταγόνες από ένα φρεσκοκομμένο λεμόνι. Πίνετε αυτό το βιταμινούχο ρόφημα κάθε πρωί. Βοηθά στη διάλυση του συσσωρευμένου λίπους.

Μέντα:
Είναι διουρητική. Ρίχνετε 1 κ.γ. μέντα σε βραστό νερό. Πίνετε από το αφέψημα κάθε πρωί. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα μέντας στο τσάι, σε άλλα ροφήματα, στους χυμούς, αλλά και στις κομπόστες.

Σέλινο:
Σε ένα λίτρο νερό βράστε 5 ρίζες και φύλλα σέλινου. Πίνετε 3-4 ποτήρια την ημέρα. Είναι ένα πολύ καλό διουρητικό, το οποίο βοηθάει ιδιαίτερα στο αδυνάτισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: